کافه سرگرمی

طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا

۹۵-۰۸-۱۳

 سوپ مرغ و لوبیا که بسیار مغذی و دوست داشتنی می باشد , یک پیش غذای ایده آل برای شام یک خانواده است.

مواد لازم

کره : ۲۵ گرم
پیازچه , خرد شده : ۳ عدد
سیر , له شده : ۲ حبه
مرزنجوش , ریز شده : ۱ شاخه
سینه مرغ بدون استخوان , مکعبی خرد شده : ۳۵۰ گرم
عصاره مرغ : ۲ پیمانه
نخود کنسروی , آبکش شده : ۳۵۰ گرم
سبزی معطر که با نخ به یکدیگر متصل شده باشند : ۱ دسته
فلفل دلمه ای قرمز , نگینی شده : ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز , نگینی شده : ۱ عدد
پاستای خشک کوچک غیر ساده : ۱۱۵ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
نان های مکعبی شکل خرد شده جهت سرو : به میزان لازم

۱۰۳۱۸۰۳_۸۷۱

طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا

۱ .کره را در یک قابلمه بزرگ آب نمایید . پیازچه ها , سیر , مرزنجوش تازه و مرغ خرد شده را اضافه نموده , مدام هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه بپزید .

۲ .عصاره مرغ , نخود ها و دسته سبزی معطر را افزوده , با فلفل و نمک چاشنی را اندازه نمایید .

۳ .سوپ را بجوشانید , حرارت را کم نمایید و بگذارید حدود ۲ ساعت به آرامی بجوشد .

۴ .فلفل دلمه ای های خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه نمایید , سپس به مدت ۲۰ دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید .

۵ .سوپ را به یک ظرف سوپ خوری گرم منتقل نمایید . جهت سرو , سوپ را داخل کاسه های یک نفره مخصوص تقسیم نمایید و با نان های مکعبی شکل سرخ شده , تزیین نموده و بلافاصله آن را سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ مرغ و لوبیا

در صورت تمایل , شما می توانید از نخود خشک هم استفاده نمایید . روی آن ها را با آب سرد بپوشانید و به مدت ۵ تا ۸ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند. سپس آب آن را خالی نموده و نخود ها را مطابق دستور به سوپ اضافه نمایید و مدت زمان ۳۰ الی ۱ ساعت , به زمان پخت اضافه نمایید.

منبع:برترین ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.